AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık birini türbanlı görmek

Kahve falında açık birini türbanlı görmek

Kahve falında açık birini türbanlı görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iflas edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında açık birini türbanlı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında açık birini türbanlı görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbanlı birini açık görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbanlı gelin olmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbanı açmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kendini türbansız görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının türban taktığını görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını türbanlı görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bereketli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini türbanlı görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir