AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbanlı kadın görmek

Kahve falında türbanlı kadın görmek

Kahve falında türbanlı kadın görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbanlı kadın gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında türbanlı kadınlar görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz türbanlı kadın görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbanlı kadın görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında türban çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı türban görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbanlı birini açık görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında türbanlı gelin görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını türbanlı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir