AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbanlı gelinlik giymek

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, başarıları ile tanınacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında türbanlı gelinlik giydiğini görmek işten yana şansının açık olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında türbanlı gelinlik görmek geçimin kolaylaşacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında türbana girdiğini görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Kahve falında türbanlı birini görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını türbanlı görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini türbanlı görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz türban takmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir