AnaSayfa / Genel / Kahve falında tura çıkmak

Kahve falında tura çıkmak

Kahve falında tura çıkmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına inanılır.

Kahve falında tura çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında tura çıkmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tura görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında arda turanı görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında yazi tura atmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tura görmek rahatsızlıkların son bulacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak kazancın günden güne daha da artacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir