AnaSayfa / Genel / Kahve falında tura görmek

Kahve falında tura görmek

Kahve falında tura görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tura gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arda turanı görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yazı tura görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında tura çıkmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, mevkie edineceğine delalet eder.

Kahve falında tura görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yazi tura atmak problemlere çözüm bulunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir