AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazi tura atmak

Kahve falında yazi tura atmak

Kahve falında yazi tura atmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazi tura atmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yazi tura atmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tura görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında arda turanı görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Kahve falında tura çıkmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yazı tura görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazili isim görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yazlık ev yapmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazlık terlik görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir