AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpün bittiğini görmek

Kahve falında tüpün bittiğini görmek

Kahve falında tüpün bittiğini görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, refah içinde olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tüpün bittiğini gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüp bitmesi görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu tüp görmek hasret gidereceğine, dileklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yanan piknik tüpü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında oksijen tüpü görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kan tüpü görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tüpü söndürmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir