AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmiş tüp görmek

Kahve falında bitmiş tüp görmek

Kahve falında bitmiş tüp görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmiş tüp gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında tüp bitmesi görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın söndürme tüpü görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gaz tüpü görmek üstün başarılar alacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yangin tüpü görmek kendi işini kuracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüplü ocak yakmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir