AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpü söndürmek

Kahve falında tüpü söndürmek

Kahve falında tüpü söndürmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpü söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, üzüntülü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında tüpü söndürmek maddi güç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yangın söndürme tüpü görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında küçük tüp almak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tüpü açık bırakmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüplü soba görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dolu tüp görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir