AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tüp almak

Kahve falında küçük tüp almak

Kahve falında küçük tüp almak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük tüp almak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında küçük tüp görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük tüp almak yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek kısmetin kapanacağına, ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında gaz tüpü görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tüpgaz görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocak ve tüp görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aygaz tüpü görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir