AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan tüp görmek

Kahve falında yanan tüp görmek

Kahve falında yanan tüp görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan tüp gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Kahve falında yanan tüp görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan piknik tüpü görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüplü soba görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında ocak tüpü almak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tüplü ocak yakmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinde yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak tüp görmek huzurlu günler geçirileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında patlayan tüp görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir