AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpte yemek pişirmek

Kahve falında tüpte yemek pişirmek

Kahve falında tüpte yemek pişirmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, büyük başarıla kazanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, yanlış seçimler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tüpte yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında tüpte yemek pişirmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yemek tüpü görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tüplü ocak yakmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan tüp görmek hayırlı işlere imza atacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüp görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mutfak tüpü görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz kaçıran tüp görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir