AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak tüpü görmek

Kahve falında mutfak tüpü görmek

Kahve falında mutfak tüpü görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kazancının katbekat artacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Kahve falında mutfak tüpü gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Kahve falında mutfak tüpü görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfak tüpü almak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında mutfak tüp görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tüpgaz görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında tüp arabası görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında tüp yakmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir