AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp görmek

Kahve falında tüp görmek

Kahve falında tüp görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüp gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında patlayan tüp görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, günlerini hastanede geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ocak tüpü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kan tüpü görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tüp satmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi tüp görmek ters giden işlerin düzeleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında sanayi tüpü görmek takdir edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yanan tüp görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir