AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpte ateş görmek

Kahve falında tüpte ateş görmek

Kahve falında tüpte ateş görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının yok olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüpte ateş gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında tüpte ateş görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu tüp görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında tüp görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüpü açık bırakmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında denize tüple dalmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi tüp görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir