AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tüpgaz görmek girdiği işleri kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında küçük tüp almak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında ocak tüpü almak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ocak ve tüp görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüpün patlamasını görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında sanayi tüpü görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tüplü soba görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir