AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp taşımak

Kahve falında tüp taşımak

Kahve falında tüp taşımak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kazançta zarar edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüp taşımak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tüp taşımak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yanan piknik tüpü görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu tüp görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ocak tüpü almak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tüpten zehirlenmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında kan tüpü görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük tüp almak imkanlarının artacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir