AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpten zehirlenmek

Kahve falında tüpten zehirlenmek

Kahve falında tüpten zehirlenmek işinden uzaklaşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yokluk çekeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tüpten zehirlenmek gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Kahve falında tüpten zehirlenmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan tüp görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfak tüpü görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, üzeceğine işarettir.

Kahve falında oksijen tüpü görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek aniden evlilik kararı alacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tüp görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük tüp almak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tüpü yakmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, gözünün yaşını sileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir