AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak tüpü almak

Kahve falında mutfak tüpü almak

Kahve falında mutfak tüpü almak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak tüpü almak gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mutfak tüp görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak tüpü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak tüpü almak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Kahve falında tüp görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe işaret etmektedir.

Kahve falında tüpü açık unutmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deney tüpü görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tüpü açık bırakmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında mavi tüp görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir