AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku tüneline görmek

Kahve falında korku tüneline görmek

Kahve falında korku tüneline görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Kahve falında korku tüneline gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında korku tüneline girmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korku tüneli görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ekmeğine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tünelde koşmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında metro tüneli görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla tünele girmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında tünellerden geçmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir