AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan tünel görmek

Kahve falında kardan tünel görmek

Kahve falında kardan tünel görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardan tünel gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kardan tünel görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tünelden çıkamamak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Kahve falında tüneller görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında tünelin içinden geçmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tünellerden geçmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tünelde sıkışmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tünele girmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir