AnaSayfa / Genel / Kahve falında tümsekten düşmek

Kahve falında tümsekten düşmek

Kahve falında tümsekten düşmek maddi yükümlülüklerin artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uygulayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tümsekten düşmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Kahve falında tümsekten düşmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tümsek görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında tümsekli yol görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tümsekten atlamak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağıya düşmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir