AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken yere düşmek

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kazancının günbegün artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sorunlarını çözebileceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında namaz kılarken yere düşmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Kahve falında camide namaz kılarken düşmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılacak yer aramak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya yer aramak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılacak yer bulamamak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılınan yeri temizlemek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılınan yer görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten yere düşmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir