AnaSayfa / Genel / Kahve falında tümsekten atlamak

Kahve falında tümsekten atlamak

Kahve falında tümsekten atlamak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tümsekten atlamak gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Kahve falında tümsekten atlamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tümsekli yol görmek yeni bir başlangıç yapmaya, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında tümsek görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tümsekten düşmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan atlamak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında balıkların atladığını görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelaleden atlamak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir