AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların atladığını görmek

Kahve falında balıkların atladığını görmek

Kahve falında balıkların atladığını görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hastalıklarından kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında balıkların atladığını gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Kahve falında balıkların atladığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında balığın atladığını görmek güzel bir döneme girileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yoldan atlamak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında telden atlamak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla atlamak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arktan atlamak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden atladığını görmek ailesini utandırmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir