AnaSayfa / Genel / Kahve falında tülden gelinlik görmek

Kahve falında tülden gelinlik görmek

Kahve falında tülden gelinlik görmek çektiği yokluğun unutulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tülden gelinlik gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında tülden gelinlik görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tül gelinlik görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik tülü görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, tatsızlık olacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi tül görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mavi tül görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tül perde çekmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Kahve falında tül aldığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir