AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül aldığını görmek

Kahve falında tül aldığını görmek

Kahve falında tül aldığını görmek hayattan her istediğini alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tül aldığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında tül aldığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde aldığını görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında turuncu tül görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tüllü yatak görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında tül etek görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik tülü görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere tülü görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir