Kahve falında tül yıkamak

Kahve falında tül yıkamak kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, şifa ve moral bulacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalet eder.

Kahve falında tül yıkamak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında tül yıkadığını görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalettir.

Kahve falında tül perde yıkamak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tül yıkamak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül yıkamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalettir.

Kahve falında cama tül takmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde dikmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir