Kahve falında tül yıkadığını görmek

Kahve falında tül yıkadığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, doğru kararların alınacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül yıkadığını gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tül yıkamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tül yıkamak aradığı aşkı bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde yıkamak başarının düşeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tül yıkadığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tül duvak görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah tül perde görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir