AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül ütülemek

Kahve falında tül ütülemek

Kahve falında tül ütülemek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, itibar kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında tül ütülemek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tül perde ütülemek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Kahve falında tül ütülemek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek ömrünün uzun olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında ceket ütülemek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı ütülemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise ütülemek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir