AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket ütülemek

Kahve falında ceket ütülemek

Kahve falında ceket ütülemek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, hoş olaylar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ceket ütülemek gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Kahve falında ceket ütülemek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, makbul olan mallar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü ütülemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde ütülemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek kötü giden işlerin düzeleceğine, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ütülemek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, şerefe ve izzete yorulur.

Kahve falında takım elbise ütülemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir