AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ütülemek

Kahve falında elbise ütülemek

Kahve falında elbise ütülemek zor zamanlar yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise ütülemek gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek çok rahat edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise ütülediğini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Kahve falında takım elbise ütülemek hem de para kaybettireceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet eder.

Kahve falında elbise ütülemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elbise ütülemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dantel ütülemek akıl vereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havlu ütülemek sevinçli bir hayat süreceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında pantolon ütülemek büyük sıkıntılar yaşanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir