AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül kesmek

Kahve falında tül kesmek

Kahve falında tül kesmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok günah işleyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül kesmek gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında tül kesmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tül perde kesmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde satın almak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu tül görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tül görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tül görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir