AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tül görmek

Kahve falında siyah tül görmek

Kahve falında siyah tül görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yolunda gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah tül gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında siyah tül elbise giymek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah tül görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tül çorap görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah tül perde görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tül çorap almak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tülü görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir