Kahve falında tül dikmek

Kahve falında tül dikmek rahatının da yerine geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tül dikmek gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında tül perde dikmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül dikmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül dikmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ruh sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu tül görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tül perde görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde astığını görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereye tül asmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir