AnaSayfa / Genel / Kahve falında tukan kuşu görmek

Kahve falında tukan kuşu görmek

Kahve falında tukan kuşu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Kahve falında tukan kuşu gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında tukan kuşu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında milli piyango tutturmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bacakların tutmadığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir