AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulur.

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tukan kuşu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, haram mala yorulmaktadır.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek yenileceğine, şifa bulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla muhabbet kuşu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir