AnaSayfa / Genel / Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında yusuf tutan kuşu gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz olumlu davranışlarla durumu atlatabilirsiniz.

Kahve falında yusuf tutan kuşu görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tukan kuşu görmek tamamlanmadan kalacağına, kime gideceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu tuttuğunu görmek işlerin canlanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para tutturmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek kazanç kapılarının kapanacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak zafer elde edileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında balık tutanları seyretmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir