AnaSayfa / Genel / Kahve falında treni beklemek

Kahve falında treni beklemek

Kahve falında treni beklemek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında treni beklemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında tren beklediğini görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, itibarın sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tren beklemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında istasyonda tren beklemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret eder.

Kahve falında treni beklemek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta beklemek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir