AnaSayfa / Genel / Kahve falında istasyonda tren beklemek

Kahve falında istasyonda tren beklemek

Kahve falında istasyonda tren beklemek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, insanlardan uzaklaşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında istasyonda tren beklemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında istasyonda tren beklemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Kahve falında istasyonda beklemek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, imkânların çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tren istasyonuna gitmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren ve istasyon görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında tren istasyonu görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir