AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren beklemek

Kahve falında tren beklemek

Kahve falında tren beklemek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tren beklemek gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında istasyonda tren beklemek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, vefalı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında tren beklediğini görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek girilen yolda zarar edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında treni beklemek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, rahat bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tren beklemek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm beklemek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsü beklemek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir