AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezarlığını görmek

Kahve falında babasının mezarlığını görmek

Kahve falında babasının mezarlığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının mezarlığını gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında babasının mezarını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, büyük zararlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının mezarında dua etmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın mezarını görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın mezarını açmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak eve huzur dolacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hak yoluna döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir