AnaSayfa / Genel / Kahve falında transparan etek görmek

Kahve falında transparan etek görmek

Kahve falında transparan etek görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında transparan etek gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında transparan etek görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında transparan kıyafet görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek yeni işlere girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında transparan gelinlik giymek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında transparan görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında transparan giymek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık etek görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında kısa etek görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir