AnaSayfa / Genel / Kahve falında transparan görmek

Kahve falında transparan görmek

Kahve falında transparan görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, herkesin yardımına koşacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında transparan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Kahve falında transparan etek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında transparan giymek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında transparan kıyafet görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında transparan gelinlik giymek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında transparan görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir