AnaSayfa / Genel / Kahve falında transparan gelinlik giymek

Kahve falında transparan gelinlik giymek

Kahve falında transparan gelinlik giymek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, küslüklerin biteceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında transparan gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında transparan gelinlik giymek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında transparan giymek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında transparan etek görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında transparan görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında transparan kıyafet görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli biri gelinlik giymek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dinine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının gelinlik giydiğini görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir