AnaSayfa / Genel / Kahve falında transparan giymek

Kahve falında transparan giymek

Kahve falında transparan giymek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, canın derdine düşeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında transparan giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Kahve falında transparan gelinlik giymek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında transparan giymek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında transparan kıyafet görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında transparan etek görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Kahve falında transparan görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kırmızı gelinlik giydiğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir