AnaSayfa / Genel / Kahve falında transit sürmek

Kahve falında transit sürmek

Kahve falında transit sürmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında transit sürmek gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında transit sürmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında transit görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında transit kullanmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz transit görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında transite binmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze siyah far sürmek mekân değiştireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında elini boka sürmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir