AnaSayfa / Genel / Kahve falında transit kullanmak

Kahve falında transit kullanmak

Kahve falında transit kullanmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında transit kullanmak gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında transit kullanmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, planlı ve programlı davranacağına delalet eder.

Kahve falında transit görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işlerin düzgün gideceğine inanılır.

Kahve falında beyaz transit görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında transite binmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında transit sürmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah araba kullandığını görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük kullanmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, şansın açılacağına yorulur.

Kahve falında çok lüks araba kullanmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir