AnaSayfa / Genel / Kahve falında transite binmek

Kahve falında transite binmek

Kahve falında transite binmek hayırlı işlere girişileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında transite binmek gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında transite binmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında transit kullanmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz transit görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında transit görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında transit sürmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin omzuna binmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında motosiklete ters binmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arabaya binmek ve inmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir