AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle yolculuk etmek

Kahve falında traktörle yolculuk etmek

Kahve falında traktörle yolculuk etmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sıkıntılarını aşacağına, başarılarının devamının geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Kahve falında traktörle yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında traktörle yolculuk etmek rakiplerin alt edileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle yolculuk yapmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle gezmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında traktörden düşmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında traktör binmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında traktör kazası yapmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörün altında kalmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında traktörle görmek bundan güç ve cesaret alacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir